Ondernemersprijs

Van donderdag 10 maart tot zaterdag 12 maart 2016 vond de 21e editie van de Damito Consumentenbeurs plaats. In het kader van het thema Samen+ reikte wethouder Klaas Agricola de prijs uit voor de ‘meest verbindende ondernemer’ de door de gemeente Dalfsen en de stichting Damito bedachte prijs voor ondernemers die zich moeten blijven aanpassen om mee te komen in de huidige netwerk-samenleving aan te passen.

In samenwerking met het bestuur van de Damitobeurs heeft de gemeente Dalfsen ondernemers opgeroepen een collega-ondernemer binnen de hele gemeente Dalfsen voor te dragen als de meest verbindende ondernemer van het jaar 2016. Ondernemers kunnen op deze manier naar elkaar hun waardering uitspreken voor een collega-ondernemer hoe hij als persoon actief is binnen ondernemend Dalfsen.

De ondernemers kozen Wiljo Wienen als meest verbindende ondernemer.

Een deel uit het juryrapport:

KYEN5769Wiljo Wienen: Een klantgerichte ondernemer die als missie heeft een langdurige relatie op te bouwen met zijn klanten. Wiljo is een sociale, bevlogen en betrokken man. Zijn motto is: Blijf jezelf en niet mee knikken met de meerderheid. Hij runt samen met zijn vrouw Regien hun bedrijf Wienen autotechniek en kraanbedrijf. Daarnaast is hij actief bij de plaatselijke brandweer en de Industriële Club Dalfsen (ICD).

Wiljo is 5 jaar voorzitter van de Industriële Club Dalfsen. In die tijd heeft hij samen met zijn medebestuursleden, oud en jong goed weten te verbinden en samen te binden. Hij heeft de ICD weten te transformeren tot een vereniging die op een natuurlijke wijze SAMEN onderneemt. Door zijn inzet zijn er uitstekende condities opgebouwd, samen met het totale speelveld, waardoor ondernemers goed kunnen ondernemen.